اثرات مصرف “کدو تنبل” بر سیستم ایمنی بدن

[ad_1]

رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و میوه ها خطر ابتلا به فشار خون بالا، بیماری های قلبی و سکته و خطر ابتلا به مشکلات چشمی و گوارشی را کاهش می دهد، از بروز برخی سرطان ها پیشگیری می کند و بر قند خون تاثیر مثبت دارد که به حفظ اشتها کمک می کند.

به گزارش ایسنا، خوردن سبزیجات و میوه های بدون نشاسته مانند سیب، گلابی و سبزیجات برگ سبز می تواند به کاهش وزن کمک کند.

حداقل 9 خانواده مختلف از میوه ها و سبزیجات وجود دارد که هر کدام حاوی صدها ترکیب گیاهی مختلف است که برای سلامتی شما مفید است. افراد برای تامین ترکیبی از مواد مغذی مورد نیاز بدن نیاز به مصرف مواد و رنگ های مختلف دارند.

یکی از این میوه های مفید کدو تنبل است. این کدو حلوایی سرشار از بتاکاروتن است که یک کاروتنوئید (رنگدانه گیاهی) است. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و برای ساخت آنتی بادی هایی استفاده می شود که با عفونت مبارزه می کنند. بتاکاروتن نیز برای حفظ یکپارچگی چشم، پوست، ریه و روده مورد نیاز است.

بر اساس مطالعات ایندیپندنت، کسانی که به مدت 10 سال یا بیشتر غذاهای غنی از بتاکاروتن مانند کدو تنبل، هویج، سیب زمینی شیرین و سبزیجات برگدار مصرف کردند، 8 تا 19 درصد کمتر از افرادی که از آن ها استفاده کردند، در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی یا مرگ بودند. کار را نکرد.

انتهای پیام/

[ad_2]
Source link

درباره ی admin_asooweb

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.