[ad_1]
محققان مرکز پزشکی ایروینگ دانشگاه کلمبیا، با همکاری دانشکده مهندسی کلمبیا، یک سیستم ارگان روی یک تراشه ساختهاند که از کایروپراکتیک قلب، کبد، بافتهای استخوان و پوست و سلولهای ایمنی انسان تشکیل شده است. بدن انسان.
به نقل از ایسنا و ایا، امروزه بافتهای کاشتهشده پایه اصلی مدل بیماری هستند و شرایط عالی را برای بررسی پیشرفت بیماری و اثربخشی دارو فراهم میکنند. با این حال، بدن انسان مجموعه ای از انواع بافت هایی است که به صورت مجزا عمل نمی کنند و از نظر فیزیکی با یکدیگر مرتبط هستند. بنابراین، محققان در حال کار برای توسعه سیستمهای «ارگان روی یک تراشه» هستند که میتواند بدن انسان را تقلید کند و اطلاعات بیشتری در مورد چگونگی پیشرفت بیماریها و تأثیر داروها بر سایر اندامها ارائه دهد.
پایبندی منحصر به فرد به بدن انسان
سیستم “چند اندام روی یک تراشه” که توسط محققان ساخته شده است به اندازه یک اسلاید میکروسکوپ است و شامل قلب، استخوان، کبد و بافت پوست انسان است که هر کدام از نظر ظاهر، ساختار و عملکرد جنینی منحصر به فرد هستند. ویژگی ها و محیط مستقل خود مورد نیاز است. بافت اندام همگی توسط جریان عروقی سلول های ایمنی به هم متصل می شوند.
رشد و بلوغ این بافت ها چهار تا شش هفته به طول انجامید و محققان توانستند این بافت ها را در محیطی جداگانه تا چهار هفته دیگر حفظ کنند.
مطالعه داروهای ضد سرطان
محققان اثرات توکسوروبیسین، داروی ضد سرطانی را که به طور گسترده در بیماران مبتلا به این بیماری استفاده می شود و عوارض جانبی آن گزارش شده است، بررسی کرده اند. این تیم یک مدل محاسباتی جدید برای شبیه سازی مصرف، توزیع و متابولیسم دارو در “تراشه چند اندامی” ایجاد کردند و دقت آن را با مطالعه متابولیسم توکسورابیسین تایید کردند.
کوردانا وونزاک نواکوویچ، رئیس این برنامه گفت: “ما توانستیم برخی از نشانگرهای مولکولی اولیه سمیت قلبی را که عارضه جانبی اصلی این دارو است، شناسایی کنیم.” “تراشه چند اندام” به طور دقیق سمیت قلبی عروقی و کاردیومیوپاتی را پیش بینی می کند، عارضه ای که اغلب به مداخله پزشکی برای کاهش یا توقف دوزهای درمانی دوکسوروبیسین نیاز دارد.
این تیم در حال حاضر از تراشههای مختلف برای مطالعه متاستازها در سرطانهای سینه، پروستات و خون و تأثیر عفونت SARS-Cov-2 که باعث بیماری Govit-19 میشود، بر قلب، ریه و سیستم عروقی استفاده میکند. .
انتهای پیام/
Source link